Thursday, January 5, 2017

Bakte beter

 4 personer

  • 250 g rødbeter
  • 250 g gulbeter
  • 4 hvitløkfedd
  • 4 ss balsamicoeddik
  • 6 ss olivenolje
  • Noen fyldige kvaster frisk timian
  • Salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Skrell betene og del dem i grove kløfter. Skrell og knus hvitløkfeddene med bredsiden av kniven. Bland beter, hvitløk, olje og eddik i en passende ildfast form. Formen må ikke være for stor, betene bør ligge tett i tett. Krydre godt med salt og pepper og vend det hele godt sammen.
Dekk formen med aluminiumsfolie og bak betene i ovn ved 200 ℃  i ca. 45 minutter, eller til betene er helt møre.


Dekka formen me bakepapir. Veldig bra konsistens. Hadde i gulrøtter også. Og rosmarin istedenfor timian

No comments:

Post a Comment