Overmodne banana på kjøkkenbenken. 1. mai. Banankake. Ingen egg. Heidi.
Så da;
220 g banan (3 mellomstore)
fersk ingefær, bare litt (to små bita på str med et kronestykke hver)
1 sviske, som så så ensom ut i kjøleskapet
4 egg
130 g sukker
4 ts hjemmelagd vaniljesukker
60 g smeltet smør
110 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme
Finhakk ingefær, grovhakk svisken, grovmos bananene, bland.
Pisk egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis.
Tilsett smelta smør.
Rør inn SIKTA melblanding.
Rør inn bananmosen.
Hell over i bakepapirkledt brødform.
Steikes nesten nederst, 175 grader, 45 min.
Avkjøl først 15 min i forma.
Hmm, stekte den i 40 min, sjekka me pinne. Datt sammen i forma når æ tok den ut.
No comments:
Post a Comment