Thursday, May 1, 2014

Banankake

Overmodne banana på kjøkkenbenken. 1. mai. Banankake. Ingen egg. Heidi.

Så da;

220 g banan (3 mellomstore)
fersk ingefær, bare litt (to små bita på str med et kronestykke hver)
1 sviske, som så så ensom ut i kjøleskapet

4 egg
130 g sukker
4 ts hjemmelagd vaniljesukker

60 g smeltet smør

110 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme

Finhakk ingefær, grovhakk svisken, grovmos bananene, bland.

Pisk egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis.

Tilsett smelta smør.

Rør inn SIKTA melblanding.

Rør inn bananmosen.

Hell over i bakepapirkledt brødform.

Steikes nesten nederst, 175 grader, 45 min.

Avkjøl først 15 min i forma.

Hmm, stekte den i 40 min, sjekka me pinne. Datt sammen i forma når æ tok den ut.

No comments:

Post a Comment