Fra detsoteliv.no, redigert
Ingredienser
50 g smør
2 bananer (ca 250 g uten skall)
150 g sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
180 g hvetemel
2 bananer (ca 250 g uten skall)
150 g sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
180 g hvetemel
Fremgangsmåte
Smelt
og avkjøl smøret. Mos bananene (bruk gjerne stavmikser). Rør i sukker,
vaniljesukker, det avkjølte smøret og lett sammenpisket egg. Sikt i
hvetemel og bakepulver og bland deigen forsiktig sammen (rør så lite som
mulig).
Sett doble papirformer utover på en stekeplate og fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 15 min. Avkjøl og sikt over melis.
Sett doble papirformer utover på en stekeplate og fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 15 min. Avkjøl og sikt over melis.
No comments:
Post a Comment