Hjemmelaget sjokolade
2 dl kokosolje1 dl kakaopulver
2 dl maissirup
1/2 ts vaniljesukker
Smelt kokosoljen ved å sette hele glasset i varmt vann. Bland ingrediensene. Hell i en flat form dekket med bakepapir. Du kan gjerne bruke 2 stk brødformer, eller en liten langpanne. Sjokoladen må oppbevares i fryseren. Og taes frem rett før servering.
På padletur til Grindøya hadde ho Liv-Ragnhild me nåkka slags hjemmelagd sjokolade. Æ fant den her oppskrifta på gladerebarn.no, og den funka ganske fint. Det blei mye sjokolade, da, så kanskje like greit å halvere.
Det æ savna va litt krønsj. Ho Liv-Ragnhild hadde oppi linfrø eller nåkka for å få litt konsistens. Ellers tenkte æ at kanskje tyttebær hadde gjort sæ. Kanskje de spritbefengte solbæran mine kan få sæ et nytt liv.
No comments:
Post a Comment