Sunday, November 2, 2014

Fylt aubergine

Da va det restemat fra Godt Levert. En halv aubergine.

1/2 aubergine, delt på langs
Litt sitronsaft på
Litt olivenolje på

Skjærte et snitt, ca 1/2 cm fra kanten hele veien rundt. Bakte den i ovnen  me snittflata ned på et bakepapir midt i ovnen i 30 min på 200 grader.

Fyll:

3-4 ss potetmos (oppskrifta sir couscous)
1/2 løk
1 fedd hvitløk
3-4 cm purre
1/2 chili
1/2 glass ajvar

Stekte løk, hvitløk og purre. Blanda i resten. Grevde ut aubergin-kjøttet og blanda det i. Fylte til randen av auberrginen, og en god topp. Skiver med hvitost på toppen. Raspa parmesan oppå det. Bakte det i 10-15 min i midten av ovnen til osten va brun og fyllet bjynte å koke. Hvile litt. Spise. Nam, nam, nam.

No comments:

Post a Comment