Saturday, May 16, 2015

Risboller

Den her oppskrifta fra detsoteliv.no gjor at æ fikk brukt opp delfiafettet. Æ va nok litt tidlig ute me å blande, som gjor at sjokoladeblandinga sank til bunnen, men det va'kke så farlig.

Ingredienser

150 g Delfia fett (kokosfett)
100 g kokesjokolade
2 ss sterk kaffe
1 egg
150 g melis
1 ts vaniljesukker
6 dl puffet ris

Fremgangsmåte

Smelt Delfia fett i en liten kjele. Brekk opp sjokoladen i små biter og la den smelte i fettet. Ha i kaffe og rør blandingen jevn. Avkjøl.
Pisk egg og melis luftig. Bland i den avkjølte sjokoladeblandingen. Rør til slutt i puffet ris.
Fordel blandingen i papirformer ved hjelp av to spiseskjeer. La stivne i kjøleskapet.

No comments:

Post a Comment