Svinegryte
Handleliste
-
500 g
svinefilet
-
1 ss
olivenolje
-
2 stk
hvitløksfedd
-
1 stk
rødløk
-
1 stk
kanelstang
-
2 ts
garam masala
-
4 stk
hel kardemomme
-
1 ts
chiliflak
-
2 boks
hermetisk hakket tomat
-
3 dl
mørkt øl
-
4 stk
gulrot
-
litt
salt og pepper
-
litt
sukker
-
litt
limejuice
SLIK GJØR DU:
- Skjær kjøttet i små terninger og surr det i olje. Tilsett finhakket løk og hvitløk, og surr i 2-3 minutter.
- Tilsett kanel, garam masala, kardemommekapsler og chili. Hell i
tomater, gulrøtter i terninger og øl, og la retten småkoke i ca. 1,5–2
timer til kjøttet er helt mørt. Smak til med salt, pepper, sukker og
limesaft.
- Server retten med couscous.
No comments:
Post a Comment