Thursday, November 12, 2015

Svinegryte

Handleliste

  • 500 g svinefilet
  • 1 ss olivenolje
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk kanelstang
  • 2 ts garam masala
  • 4 stk hel kardemomme
  • 1 ts chiliflak
  • 2 boks hermetisk hakket tomat
  • 3 dl mørkt øl
  • 4 stk gulrot
  • litt salt og pepper
  • litt sukker
  • litt limejuice

SLIK GJØR DU:

  1. Skjær kjøttet i små terninger og surr det i olje. Tilsett finhakket løk og hvitløk, og surr i 2-3 minutter.
  2. Tilsett kanel, garam masala, kardemommekapsler og chili. Hell i tomater, gulrøtter i terninger og øl, og la retten småkoke i ca. 1,5–2 timer til kjøttet er helt mørt. Smak til med salt, pepper, sukker og limesaft.
  3. Server retten med couscous.
 

No comments:

Post a Comment